Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 267g296kcal57.8g0g6.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 28g248kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipulijauhe, annos 3g1g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola4.3g11kcal0.6g1.5g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.9g0.3g1.7g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.7g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g1624kcal131.8g96.6g75.2g16.4g
Valittu annoskoko754g812kcal65.9g48.3g37.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna377g406kcal33g24.2g18.8g4.1g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395