Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)545g687kcal103g18.5g21.8g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g182g51kcal1.1g10.8g0.4g4.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g51g46kcal1.5g1.8g3.6g0.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton18g131kcal0g0g14.5g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta18g11kcal0.3g1g0.6g0g
Kevytkerma363g436kcal11.6g16.4g36.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2762kcal236.8g104g154.6g12.2g
Valittu annoskoko1250g1381kcal118.4g52g77.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna625g690kcal59.2g26g38.7g3.1g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787