Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)600g756kcal113.4g20.4g24g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton20g144kcal0g0g16g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta20g12kcal0.3g1.1g0.7g0g
Kevytkerma400g480kcal12.8g18g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g3040kcal260.8g114.4g170.4g13.6g
Valittu annoskoko1376g1520kcal130.4g57.2g85.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna688g760kcal65.2g28.6g42.6g3.4g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787