Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)675g851kcal127.6g22.9g27g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g63g57kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton23g162kcal0g0g18g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta23g14kcal0.3g1.2g0.8g0g
Kevytkerma450g540kcal14.4g20.3g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g3420kcal293.4g128.6g191.6g15g
Valittu annoskoko1548g1710kcal146.7g64.3g95.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna774g855kcal73.4g32.2g47.9g3.8g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787