Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1050g1323kcal198.4g35.7g42g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g98g88kcal2.9g3.4g6.9g0.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton35g252kcal0g0g28g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta35g21kcal0.5g1.9g1.2g0g
Kevytkerma700g840kcal22.4g31.5g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g5320kcal456.2g200g298.2g23.6g
Valittu annoskoko2408g2660kcal228.1g100g149.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna1204g1330kcal114.1g50g74.6g5.9g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787