Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1090g1374kcal206g37.1g43.6g0g
Sipuli (kuorittu)145g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g363g102kcal2.2g21.6g0.7g9.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g102g92kcal3.1g3.6g7.1g0.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton36g262kcal0g0g29.1g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta36g22kcal0.5g2g1.3g0g
Kevytkerma727g872kcal23.3g32.7g72.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5523kcal474g208g309.6g24.6g
Valittu annoskoko2500g2762kcal237g104g154.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1381kcal118.5g52g77.4g6.2g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787