Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)113g142kcal21.3g3.8g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g11g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton3.8g27kcal0g0g3g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta3.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kevytkerma75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g570kcal49g21.4g31.8g2.6g
Valittu annoskoko258g285kcal24.5g10.7g15.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna129g143kcal12.3g5.4g8g0.7g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.1g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787