Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1200g1512kcal226.8g40.8g48g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton40g288kcal0g0g32g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta40g24kcal0.6g2.2g1.4g0g
Kevytkerma800g960kcal25.6g36g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g6080kcal521.8g228.8g340.6g27g
Valittu annoskoko2752g3040kcal260.9g114.4g170.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna1376g1520kcal130.5g57.2g85.2g6.8g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787