Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1350g1701kcal255.1g45.9g54g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g126g113kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton45g324kcal0g0g36g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta45g27kcal0.7g2.5g1.6g0g
Kevytkerma900g1080kcal28.8g40.5g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g6840kcal586.8g257.4g383.4g30.4g
Valittu annoskoko3096g3420kcal293.4g128.7g191.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna1548g1710kcal146.7g64.4g95.9g7.6g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787