Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)150g189kcal28.3g5.1g6g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton5g36kcal0g0g4g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta5g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kevytkerma100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g760kcal65.2g28.8g42.6g3.2g
Valittu annoskoko344g380kcal32.6g14.4g21.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna172g190kcal16.3g7.2g10.7g0.8g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787