Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1500g1890kcal283.5g51g60g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g140g126kcal4.2g4.9g9.8g1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton50g360kcal0g0g40g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta50g30kcal0.8g2.8g1.8g0g
Kevytkerma1000g1200kcal32g45g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g7600kcal652.2g286g426g33.8g
Valittu annoskoko3440g3800kcal326.1g143g213g16.9g
Annoskoko puolitettuna1720g1900kcal163.1g71.5g106.5g8.5g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787