Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)19g24kcal3.5g0.6g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Kevytkerma13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g95kcal8g3.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko43g48kcal4g1.8g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal2g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g111kcal9.3g4.2g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787