Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)188g236kcal35.4g6.4g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton6.3g45kcal0g0g5g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kevytkerma125g150kcal4g5.6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g950kcal81.4g35.6g53g4.2g
Valittu annoskoko430g475kcal40.7g17.8g26.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna215g238kcal20.4g8.9g13.3g1.1g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.1g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787