Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)225g284kcal42.5g7.6g9g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton7.5g54kcal0g0g6g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta7.5g4.5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Kevytkerma150g180kcal4.8g6.8g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1140kcal97.6g42.8g64g5g
Valittu annoskoko516g570kcal48.8g21.4g32g2.5g
Annoskoko puolitettuna258g285kcal24.4g10.7g16g1.3g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.1g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787