Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)2700g3402kcal510.3g91.8g108g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g252g227kcal7.6g8.8g17.6g1.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton90g648kcal0g0g72g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta90g54kcal1.4g5g3.2g0g
Kevytkerma1800g2160kcal57.6g81g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g13680kcal1174g514.8g766.6g60.8g
Valittu annoskoko6192g6840kcal587g257.4g383.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna3096g3420kcal293.5g128.7g191.7g15.2g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787