Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)338g425kcal63.8g11.5g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g32g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton11g81kcal0g0g9g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta11g6.8kcal0.2g0.6g0.4g0g
Kevytkerma225g270kcal7.2g10.1g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1710kcal146.8g64.4g95.8g7.6g
Valittu annoskoko774g855kcal73.4g32.2g47.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna387g428kcal36.7g16.1g24g1.9g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787