Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)3600g4536kcal680.4g122.4g144g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1200g336kcal7.2g71.4g2.4g30g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g336g302kcal10.1g11.8g23.5g2.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton120g864kcal0g0g96g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta120g72kcal1.8g6.6g4.2g0g
Kevytkerma2400g2880kcal76.8g108g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g18240kcal1565g686.4g1022.2g81.2g
Valittu annoskoko8256g9120kcal782.5g343.2g511.1g40.6g
Annoskoko puolitettuna4128g4560kcal391.3g171.6g255.6g20.3g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787