Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)38g47kcal7.1g1.3g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.3g9kcal0g0g1g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g190kcal16.4g7g10.4g0.8g
Valittu annoskoko86g95kcal8.2g3.5g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g48kcal4.1g1.8g2.6g0.2g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.1g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787