Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)375g473kcal70.9g12.7g15g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g35g32kcal1.1g1.2g2.5g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton13g90kcal0g0g10g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta13g7.5kcal0.2g0.7g0.4g0g
Kevytkerma250g300kcal8g11.3g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g1900kcal163g71.4g106.4g8.2g
Valittu annoskoko860g950kcal81.5g35.7g53.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna430g475kcal40.8g17.9g26.6g2.1g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787