Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)4200g5292kcal793.8g142.8g168g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1400g392kcal8.4g83.3g2.8g35g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g392g353kcal11.8g13.7g27.4g2.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton140g1008kcal0g0g112g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta140g84kcal2.1g7.7g4.9g0g
Kevytkerma2800g3360kcal89.6g126g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g21280kcal1826g800.8g1192.4g94.4g
Valittu annoskoko9632g10640kcal913g400.4g596.2g47.2g
Annoskoko puolitettuna4816g5320kcal456.5g200.2g298.1g23.6g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787