Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g504g302kcal7.6g65.5g0.5g4.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Purjoviipaleet rainbow 200g100g20kcal1.3g3.1g0g0g
Seiti x-tra400g320kcal68g4g4g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2802g2338kcal159.8g153.4g118.6g9.4g
Valittu annoskoko1401g1169kcal79.9g76.7g59.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna701g585kcal40g38.4g29.7g2.4g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842