Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g671g403kcal10.1g87.3g0.7g6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g33g30kcal1g1.2g2.3g0.2g
Purjoviipaleet rainbow 200g133g27kcal1.7g4.1g0g0g
Seiti x-tra533g427kcal90.7g5.3g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g133g453kcal2.7g4g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3736g3117kcal213g204.4g158g12.4g
Valittu annoskoko1868g1559kcal106.5g102.2g79g6.2g
Annoskoko puolitettuna934g779kcal53.3g51.1g39.5g3.1g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842