Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1511g906kcal22.7g196.4g1.5g13.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g75g68kcal2.3g2.6g5.3g0.5g
Purjoviipaleet rainbow 200g300g60kcal3.9g9.3g0g0g
Seiti x-tra1200g960kcal204g12g12g0g
Voi, 1 tl, 5 g68g493kcal0.7g0.7g54g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1020kcal6g9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8406g7013kcal479.2g460g355.6g28.2g
Valittu annoskoko4203g3507kcal239.6g230g177.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna2102g1753kcal119.8g115g88.9g7.1g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842