Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2014g1208kcal30.2g261.8g2g18.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g100g90kcal3g3.5g7g0.7g
Purjoviipaleet rainbow 200g400g80kcal5.2g12.4g0g0g
Seiti x-tra1600g1280kcal272g16g16g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11208g9351kcal638.6g613.2g474g37.6g
Valittu annoskoko5604g4675kcal319.3g306.6g237g18.8g
Annoskoko puolitettuna2802g2338kcal159.7g153.3g118.5g9.4g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842