Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g336g201kcal5g43.6g0.3g3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g17g15kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g67g13kcal0.9g2.1g0g0g
Seiti x-tra267g213kcal45.3g2.7g2.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1868g1558kcal106.4g102.4g79g6.2g
Valittu annoskoko934g779kcal53.2g51.2g39.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna467g390kcal26.6g25.6g19.8g1.6g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842