Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 333g80kcal6g7.3g1g7.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g333g68kcal2g12.7g1g4.7g
Kesäkurpitsa zucchini 333g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g333g400kcal7.7g16g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3952g2775kcal153.2g119.8g179.4g36.2g
Valittu annoskoko1976g1387kcal76.6g59.9g89.7g18.1g
Annoskoko puolitettuna988g694kcal38.3g30g44.9g9.1g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482