Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 417g100kcal7.5g9.2g1.3g9.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g417g85kcal2.5g15.8g1.3g5.8g
Kesäkurpitsa zucchini 417g75kcal2.3g10.4g1.7g2.9g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g208g250kcal7.1g7.5g20.8g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g417g500kcal9.6g20g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g3468kcal191.2g149.8g224.6g45.2g
Valittu annoskoko2470g1734kcal95.6g74.9g112.3g22.6g
Annoskoko puolitettuna1235g867kcal47.8g37.5g56.2g11.3g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482