Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 667g160kcal12.1g14.7g2g15.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha533g885kcal101.3g0g53.3g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g667g135kcal4g25.3g2g9.3g
Kesäkurpitsa zucchini 667g120kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Oliiviöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g333g400kcal11.3g12g33.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g667g800kcal15.3g32g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7904g5549kcal305.8g239.8g359g72.2g
Valittu annoskoko3952g2774kcal152.9g119.9g179.5g36.1g
Annoskoko puolitettuna1976g1387kcal76.5g60g89.8g18.1g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482