Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 750g181kcal13.6g16.5g2.3g17.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g750g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.8g3g5.3g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g375g450kcal12.8g13.5g37.5g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g750g900kcal17.3g36g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8892g6243kcal344.6g269.8g404g81.6g
Valittu annoskoko4446g3121kcal172.3g134.9g202g40.8g
Annoskoko puolitettuna2223g1561kcal86.2g67.5g101g20.4g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482