Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 83g20kcal1.5g1.8g0.3g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g83g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g83g100kcal1.9g4g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana988g694kcal38.4g30g45g9.2g
Valittu annoskoko494g347kcal19.2g15g22.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna247g173kcal9.6g7.5g11.3g2.3g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482