Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1000g1200kcal23g48g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11856g8323kcal459g359.6g538.4g108.4g
Valittu annoskoko5928g4162kcal229.5g179.8g269.2g54.2g
Annoskoko puolitettuna2964g2081kcal114.8g89.9g134.6g27.1g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482