Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 167g40kcal3g3.7g0.5g3.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g167g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g167g200kcal3.8g8g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1976g1387kcal76.2g60g89.8g18g
Valittu annoskoko988g694kcal38.1g30g44.9g9g
Annoskoko puolitettuna494g347kcal19.1g15g22.5g4.5g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482