Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g2.8g23kcal0g0g2.5g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g93g31kcal1.4g4.5g0.4g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g35g39kcal9.1g0g0.4g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g50g85kcal3.9g2.6g6.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g359kcal29.2g15g19.6g2.8g
Valittu annoskoko183g180kcal14.6g7.5g9.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna92g90kcal7.3g3.8g4.9g0.7g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985