Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g5.5g45kcal0g0g5g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g185g61kcal2.8g8.9g0.7g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g70g77kcal18.2g0g0.7g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g100g170kcal7.7g5.2g13g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g716kcal58.2g29.6g38.8g5.8g
Valittu annoskoko365g358kcal29.1g14.8g19.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna183g179kcal14.6g7.4g9.7g1.5g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985