Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g8.3g68kcal0g0g7.6g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g278g92kcal4.2g13.4g1.1g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g105g116kcal27.4g0g1.1g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g150g256kcal11.6g7.8g19.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1077kcal87.4g44.6g58.8g8.6g
Valittu annoskoko549g539kcal43.7g22.3g29.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna275g269kcal21.9g11.2g14.7g2.2g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985