Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g11g91kcal0g0g10.1g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g371g122kcal5.6g17.8g1.5g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g140g154kcal36.5g0g1.4g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g201g341kcal15.4g10.4g26.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g1436kcal116.4g59.4g78.4g11.6g
Valittu annoskoko732g718kcal58.2g29.7g39.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna366g359kcal29.1g14.9g19.6g2.9g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985