Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g14g113kcal0g0g12.6g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g464g153kcal7g22.3g1.9g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g176g193kcal45.6g0g1.8g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g251g426kcal19.3g13g32.6g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g1795kcal145.6g74.2g98g14.4g
Valittu annoskoko915g898kcal72.8g37.1g49g7.2g
Annoskoko puolitettuna458g449kcal36.4g18.6g24.5g3.6g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985