Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g234g934kcal56g3.5g77g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g58g227kcal19.3g0g16.6g0g
Ricotta, Castelli292g496kcal37.9g7.3g35g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)175g280kcal4.7g4.7g26.3g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Voi 58g423kcal0.7g0.2g47.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.6g0.5g1.3g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g5543kcal293.8g87.6g445.4g3.8g
Valittu annoskoko1050g2772kcal146.9g43.8g222.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna525g1386kcal73.5g21.9g111.4g1g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194