Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g25g100kcal6g0.4g8.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g6.3g24kcal2.1g0g1.8g0g
Ricotta, Castelli31g53kcal4.1g0.8g3.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g594kcal31.6g9.4g47.8g0.4g
Valittu annoskoko113g297kcal15.8g4.7g23.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna56g149kcal7.9g2.4g12g0.1g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194