Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g267g1067kcal64g4g88g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g67g259kcal22g0g18.9g0g
Ricotta, Castelli334g567kcal43.4g8.3g40g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Voi 67g484kcal0.8g0.3g54.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.4g0.5g1.5g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g6335kcal335.6g100.2g508.6g4.4g
Valittu annoskoko1200g3168kcal167.8g50.1g254.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna600g1584kcal83.9g25.1g127.2g1.1g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194