Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g300g1201kcal72g4.5g99.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g75g291kcal24.8g0g21.3g0g
Ricotta, Castelli375g638kcal48.8g9.4g45g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)225g360kcal6.1g6.1g33.8g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g7127kcal377.8g112.4g572.6g5g
Valittu annoskoko1350g3564kcal188.9g56.2g286.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna675g1782kcal94.5g28.1g143.2g1.3g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194