Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g33g133kcal8g0.5g11g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8.3g32kcal2.8g0g2.4g0g
Ricotta, Castelli42g71kcal5.4g1g5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Voi 8.3g61kcal0.1g0g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g792kcal42g12.4g63.8g0.6g
Valittu annoskoko150g396kcal21g6.2g31.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna75g198kcal10.5g3.1g16g0.2g
Arvot/100g100g264kcal14g4.1g21.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194