Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g334g1334kcal80g5g110.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g83g324kcal27.5g0g23.7g0g
Ricotta, Castelli417g709kcal54.2g10.4g50g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)250g400kcal6.8g6.8g37.5g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Voi 83g605kcal1g0.3g67.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.7g1.9g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g7918kcal419.6g125g636.2g5.6g
Valittu annoskoko1500g3959kcal209.8g62.5g318.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna750g1980kcal104.9g31.3g159.1g1.4g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194