Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g400g1600kcal96g6g132g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g388kcal33g0g28.4g0g
Ricotta, Castelli500g850kcal65g12.5g60g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3598g9497kcal503g150g762.8g6.8g
Valittu annoskoko1799g4748kcal251.5g75g381.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna900g2374kcal125.8g37.5g190.7g1.7g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194