Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g42g167kcal10g0.6g13.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g10g40kcal3.4g0g3g0g
Ricotta, Castelli52g89kcal6.8g1.3g6.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana375g990kcal52.2g15.4g79.8g0.6g
Valittu annoskoko188g495kcal26.1g7.7g39.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna94g248kcal13.1g3.9g20g0.2g
Arvot/100g100g264kcal13.9g4.1g21.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194