Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g50g200kcal12g0.8g16.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Ricotta, Castelli63g106kcal8.1g1.6g7.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)38g60kcal1g1g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1188kcal62.8g19g95.4g0.8g
Valittu annoskoko225g594kcal31.4g9.5g47.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna113g297kcal15.7g4.8g23.9g0.2g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194