Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g58g234kcal14g0.9g19.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g15g57kcal4.8g0g4.1g0g
Ricotta, Castelli73g124kcal9.5g1.8g8.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Voi 15g106kcal0.2g0.1g11.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1385kcal73.6g21.8g111.4g1g
Valittu annoskoko263g693kcal36.8g10.9g55.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna131g346kcal18.4g5.5g27.9g0.3g
Arvot/100g100g264kcal14g4.1g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194