Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g67g267kcal16g1g22g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g17g65kcal5.5g0g4.7g0g
Ricotta, Castelli83g142kcal10.8g2.1g10g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1584kcal84g25.4g127g1.2g
Valittu annoskoko300g792kcal42g12.7g63.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna150g396kcal21g6.4g31.8g0.3g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194