Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g75g300kcal18g1.1g24.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g19g73kcal6.2g0g5.3g0g
Ricotta, Castelli94g160kcal12.2g2.3g11.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1782kcal94.2g28g143g1.2g
Valittu annoskoko338g891kcal47.1g14g71.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna169g446kcal23.6g7g35.8g0.3g
Arvot/100g100g264kcal14g4.1g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194