Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g800g3200kcal192g12g264g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g200g776kcal66g0g56.8g0g
Ricotta, Castelli1000g1700kcal130g25g120g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7196g18994kcal1006.4g300.2g1525.8g13.4g
Valittu annoskoko3598g9497kcal503.2g150.1g762.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna1799g4748kcal251.6g75.1g381.5g3.4g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194